Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Στεγνή...

Πάντα της άρεσαν τα Χριστούγεννα...και δεν μπορεί να κάνει εξαίρεση ούτε σε αυτά που έρχονται...

Είναι τρομακτικό το  πως ξαφνικά αλλάζεις διάθεση...τελικά ο οργανισμός έχει το δικό τηλεκοντρόλ..πατάει μόνος του pause και ενίοτε delete..και εκείνη δεν είχε καταλάβει τίποτα...σήμερα όμως κάποια στιγμή αναρωτήθηκε..και κατάλαβε...ο οργανισμός της απέβαλε τα πάντα..όπως γίνεται και σε εκέινες τις αποτυχημένες εγχειρήσεις που ο ασθενής ορισμένες φορές "λυπάμαι..απεβίωσε.." ή στη καλύτερη περίπτωση ζεί αγκαλιά με το πρόβλημά του..

για εκείνη όμως είναι διαφορετικό...ναι..είναι ελεύθερη..χαμογελάει..χαζογελάει..ονειρεύεται..γράφει με όρεξη..διαβάζει με περισσότερη..ακούει τα μελαγχολικά αγαπημένα της τραγούδια στεγνή.Ναι..στεγνή..
Είναι εκείνη που έψαχνε να βρει τόσο καιρό...

Και έξω..αχ έξω δεν θα μπορούσε να είναι πιο όμορφα..τα πεζοδρόμια γυαλίζουν απο την υγρασία...η ατμόσφαιρα μυρίζει Δεκέμβριο..τα χρώματα είναι υπέροχα..τα φώτα περισσότερα..οι γεύσεις πιο έντονες και οι μυρωδιές ανεξήτηλες..

Καλώς με βρήκες λοιπόν...

3 σχόλια:

  1. Όμορφο..
    Και το κομμάτι πολύ καλό όπως και το video clip
    Καλό χειμώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό χειμώνα φίλε μου...επιτέλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χειμωνιάτικες υγρές σκέψεις ... που θα πάει ... κάποια στιγμή θα βγει ο Ήλιος και τότε να σαι σίγουρη θα στεγνώσουν όλα τα δάκρυα του μυαλού... σαν όνειρο που χάνεται όταν ανάψεις το φως...!!!
    Υπέροχα αποτυπωμένες οι σκέψεις σου ... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή