Τρίτη, 27 Απριλίου 2010

72,3760 υπόλοιπο μηδεν

...στον κάθε ένα βρίσκω ένα μικρό κομμάτι σου,οχι ίδιο,δεν θα μπορούσε άλλωστε.και γίνομαι ένας κλόουν της χαράς γεμάτος βλακεία και συνήθειες που τον κάνουν να μοιάζει πιο χαζός απ'όσο είναι μα η ανάγκη της θλίψης για να κρυφτεί είναι να χορέψει παραδομένη στην ύστατη βλακεία μέχρι να πονέσουν τα πόδια της και να γυρίσει πάλι στην ίδια σκέψη.

Όπως αυτή που έρχεται όταν ακούς ένα στίχο που σου φέρνει στο μυαλό αναμνήσεις που κάποτε σε έκαναν να γελάς..Τώρα όμως σε κάνουν να προσπαθείς να κρυφτείς από τον διπλανό σου για να μην καταλάβει οτι ταξιδευεις εκεί.κανείς δεν μπορεί να νοιώσει πως είναι..κανείς γιατί το όνειρο του καθενός μας είναι μίλια μακριά από το όνειρο του άλλου.Κάποιοι σε βρίσκουν υπερβολικό,κάποιοι αδιάφορο,άλλοι ρομαντικό και άλλοι ρεαλιστή..Για να ακυρώσουμε κάτι πρέπει πρώτα να το καταλάβουμε...θα βοηθήσεις?


72,3760 χωρίς υπόλοιπο,χωρίς πιστώσεις με μόνο όφελος προς πληρωμή μια λίστα..Πάντα λάτρευες το κρυφτό και τα μισόλογα..

2 σχόλια:

 1. Όταν διανύσεις μεγάλες αποστάσεις, τα μίλια σου
  φαίνονται λιγότερα μερικές φορές. Τότε μαζεύεσαι στην θέση σου γιατί νιώθεις ότι λίγο αν γύρεις προς τα αριστερά θα ακουμπήσεις το όνειρο του διπλανού...

  Κάποιοι αθεράπευτα ρομαντικό. Τύλιξε το σε πακέτο αυτό θα πάρω... :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πάντα τα λάτρευα

  πάντα χρώσταγα αλήθειες

  ΑπάντησηΔιαγραφή